Medicinski mantili, lekarske bluze i pantalone za studente medicine i stomatologije

Medicinski mantili za srednjoškolce i studente

Već 20 godina imamo odličnu saradnju sa doktorima i studentima Medicinskog fakulteta, Stomatološkog fakulteta i Faramceutskog fakulteta. Veliki broj učenika srednjih medicinskih škola na praktičnoj nastavi nosi naše uniforme. Najjeftinije medicinske uniforme u Srbiji..

Lekari traze bolje uslove

Više od 40.000 operacija i nekoliko hiljada zakazanih lekarskih pregleda odloženo je u Italiji zbog jednodnevnog štrajka medicinskih radnika, organizovanog protiv mera štednje koje je najavila italijanska vlada. Grupa od oko 100 doktora i medicinskih sestara okupila se istovremeno ispred parlamenta u Rimu, noseći plakate i duvajući u vuvuzele.

Medicinski mantili po Vasim merama. Isporuka na kucnu adresu.
 
  Zastupnik najvećeg italijanskog sindikata rekao je da se u štrajk uključilo oko 75 odsto ukupnog medicinskog osoblja u zemlji, uključujući i veterinare, ali i napomenuo da bolnice rade sa miniminalnim kapacitetima zbog građana kojima je potrebna hitna medicinska pomoć.

 Hirurske uniforme. 14 godina tradicije.

  Zdravstveni radnici protestuju zbog dvogodišnjih mera štednje, vrednih 25 milijardi evra, koje je italijanski Senat odobrio prošle sedmice i poslao ga na usvajanje u Donji dom. Sindikati zdravstvenih radnika strahuju da će zbog najavljenih mera štednje za četiri godine zdravstvenom sistemu nedostajati oko 30.000 lekara, kao i da će biti otpuštena polovina od ukupnog broja doktora zaposlenih na određeno vreme u vitalnim zdravstvenim sektorima. Zbog mera štednje već su protestovali javni službenici, diplomate, studenti, sudije i penzioneri, navodi italijanska agencija.

Bluze i pantalone, u svim bojama i velicinama. Klasicni i moderni modeli.


  Mere štednje predviđaju podizanje starosne granice za penzionisanje žena, kao i smanjenje zarada administracije za 10 odsto. Predviđeno je dvogodišnje zamrzavanje zarada u javnom sektoru, dok će plate menadžera u toj oblasti biti skresane za pet odsto za one koji godišnje zarađuju iznad 50.000 evra i 10 odsto za plate iznad 150.000 evra. Planovi imaju za cilj postepeno smanjivanje budžetskog deficita - sa 5,3 odsto 2009. na 2,7 odsto 2012. godine.