Medicinski mantili, lekarske bluze i pantalone za studente medicine i stomatologije

Medicinski mantili za srednjoškolce i studente

Već 20 godina imamo odličnu saradnju sa doktorima i studentima Medicinskog fakulteta, Stomatološkog fakulteta i Faramceutskog fakulteta. Veliki broj učenika srednjih medicinskih škola na praktičnoj nastavi nosi naše uniforme. Najjeftinije medicinske uniforme u Srbiji..

Lekarske uniforme

Udruženja lekara: Loše urađeni projekti EU
U poslednjih sedam godina u Srbiju je iz fondova EU ušlo 1,3 milijarde evra, ali to pacijenti nisu dovoljno osetili, kažu u udruženjima lekara i pacijenata.
Medicinske uniforme po Vasim merama.
Uvozni medicinski keper. Isporuka na Vašu adresu.
Najpovoljnije cene u Srbiji.
Poverenje građana Srbije u institucije Evropske unije značajno je opalo, a razlog je u tome što je Ministarstvo zdravlja loše sprovelo projekte koje finansira EU. Pozivajući se na nedavno istraživanje „Medijum Galupa“ o korupciji u zdravstvu, ovo obrazloženje u četvrtak su izneli predstavnici udruženja lekara „Doktori protiv korupcije“ i pacijenata „Zdravlje“.

Prema rečima Dragane Jovanović, predstavnice Udruženja lekara i direktorke Instituta za plućne bolesti KCS, u poslednjih sedam godina u Srbiju je za zdravstvene projekte iz fondova Evropske unije ušlo 1,3 milijarde evra, ali to pacijenti u Srbiji nisu dovoljno osetili.


- Čak ni prioriteti nisu prepoznati, a za kupovinu 14 aparata za zračenje za onkološke institute bilo je potrebno oko tri miliona evra, odnosno - 0,3 odsto ukupnih donacija. A to bi skratilo liste čekanja i spasilo mnoge živote.

Ministarstvo zdravlja nije usvojilo ni strateški dokument EU da se „Torlak“ osposobi da proizvodi dve vakcine - protiv gripa i humanog papiloma viruse. Kako je Jovanovićeva rekla, nije jasno zašto je prestala rekonstrukcija za koju je novac stigao iz evropske banke i zašto je jedini cilj da se „Torlak“ pošto-poto proda.