Medicinski mantili, lekarske bluze i pantalone za studente medicine i stomatologije

Medicinski mantili za srednjoškolce i studente

Već 20 godina imamo odličnu saradnju sa doktorima i studentima Medicinskog fakulteta, Stomatološkog fakulteta i Faramceutskog fakulteta. Veliki broj učenika srednjih medicinskih škola na praktičnoj nastavi nosi naše uniforme. Najjeftinije medicinske uniforme u Srbiji..

Šivenje zdravstvenih uniformi Beograd


U Srbiji, u ovom trenutku, dve hiljade mladih lekara opše prakse čeka posao a, istovremeno, zdravstvenim ustanovama nedostaju anesteziolozi, radiolozi i kardihirurzi.
Anesteziolozi već dugo upozoravaju da ih nema dovoljno i da će, ukoliko se nešto ne promeni, manjak kadra biti sve veći problem.
Proizvodnja i prodaja: medicinske uniforme po Vašim merama. Visok kvalitet izrade i garancija kvaliteta. 16 godina tradicije.
Medicinski fakulteti, i pored sugestije Ministarstva zdravlja da im ne treba više lekara, svake godine upisuju sve više studenata.
Školovanje je biznis, te sada imamo višak lekara opšte prakse, a manjak specijalizanata.
Odgovor Ministarstva zdravlja je izmena i dopuna Zakona o zdravstvenoj zaštiti koje podrazumevaju skraćenje specijalističkog usavršavanja u oblastima koje su te godine deficitarne.
A do realizacije svakome sa pasošem i diplomom otvoren je put ka inostranstvu, dok će u Srbiji neke sale verovatno će biti zatvorene - usled manjka kadrova.