Medicinski mantili, lekarske bluze i pantalone za studente medicine i stomatologije

Medicinski mantili za srednjoškolce i studente

Već 20 godina imamo odličnu saradnju sa doktorima i studentima Medicinskog fakulteta, Stomatološkog fakulteta i Faramceutskog fakulteta. Veliki broj učenika srednjih medicinskih škola na praktičnoj nastavi nosi naše uniforme. Najjeftinije medicinske uniforme u Srbiji..

Medicinska skola

Упис за струковне козметичаре-естетичаре
Медицинске униформе Катић. Израда по Вашим мерама и испорука на кућну адресу. 
Висока здравствена школа струковних студија у Београду акредитовала је поново Струковне козметичаре-естетичаре са трогодишњим Наставним планом и 180 бодова. Пријављивање кандидата 20. и 21. септембра 2010.


Број студената на буџету за струковне козметичаре-естетичаре биће објављен по добијању одлуке Владе Републике Србије.

У прву годину студија могу се уписати кандидати који имају одговарајуће средње образовање-средња школа у четворогодишњем трајању. Основ за утврђивање редоследа кандидата за упис на студије првог степена је општи успех постигнут у средњем образовању и резултат на пријемном испиту. Пријемни испит се полаже из предмета Биологија по плану и програму средње медицинске школе. Накнада трошкова за пријемни испит износи 5000,00 динара. Школарина за студенте студијског програма Струковни козметичар-естетичар који плаћају школарину износи 82000,00 динара. Школарина за студенте странце износи 2000 USD (у динарској противвредности).