Medicinski mantili, lekarske bluze i pantalone za studente medicine i stomatologije

Medicinski mantili za srednjoškolce i studente

Već 20 godina imamo odličnu saradnju sa doktorima i studentima Medicinskog fakulteta, Stomatološkog fakulteta i Faramceutskog fakulteta. Veliki broj učenika srednjih medicinskih škola na praktičnoj nastavi nosi naše uniforme. Najjeftinije medicinske uniforme u Srbiji..

Studenti medicine

Spisak najboljih studenata za nagrađivanje za dan škole i legate je objavljen na sajtu Medicinskog fakulteta Univerziteta u Beogradu. Cestitamo vrednim talentima.

Studenti pomazu ucenicima srednje skole

Portal je napravljen sa ciljem da se modernizuje nastava i populariše učenje u srednjim školama. Pri kreiranju sajta kao primer su uzete društvene mreže preko kojih se može družiti, ali i učiti.
- Portal smo zamislili kao kombinaciju onlajn sistema za učenje i društvene mreže. Pošto srednjoškolci ionako dosta vremena provode uz računare i na internetu, družeći se preko Fejsbuka, ponudili smo im našu društvenu mrežu, na kojoj će moći da se druže, ali i da uče.

Sajt je postavljen kao platforma za elektronsko učenje, na kojoj je moguće postavljati rešene zadatke, pisane teme iz Srpskog ili bilo koje lekcije iz ostalih predmeta. Moguće je i postavljanje video materijala, kao sto su Youtube video klipovi o istoriji ili druge stvari vezane za školu. Svi materijali se pre postavljanja na sajt odobravaju od strane profesora.

Učlanjivanje učenika ce biti moguće po odeljenjima i školama, a svako odeljenje ce imati svoj zid za deljenje podataka.
Za sada ce pristup portalu imati učenici tri Niške gimazije, ali se do kraja godine očekuje uključenje i četvrte gimnazije "9, Maj" kao i ostalih gimazija iz okolini Niša.