Medicinski mantili, lekarske bluze i pantalone za studente medicine i stomatologije

Medicinski mantili za srednjoškolce i studente

Već 20 godina imamo odličnu saradnju sa doktorima i studentima Medicinskog fakulteta, Stomatološkog fakulteta i Faramceutskog fakulteta. Veliki broj učenika srednjih medicinskih škola na praktičnoj nastavi nosi naše uniforme. Najjeftinije medicinske uniforme u Srbiji..

Septembarski rok za buduce studente hemije i biologije

Drugi upisni rok na Univerzitetu u Beogradu počeće 1. septembra, a prijavljivanje kanditata za još nepopunjena mesta na državnim fakultetima trajaće dva dana.

Najviše slobodnih indeksa ima na Poljoprivrednom fakultetu 399, i to 157 budžetskih mesta i 242 samofinansirajuća. Na Mašinskom fakultetu ima još 103 mesta za besplatno školovanje. Rudarsko-geološki fakultet ima mesta za još 92 studenta - 47 za budžet i 45 onih koji će sami finansirati školovanje. Na TehnoloŠko-metalurški fakultet može se upisati još 79 budžetskih brucoša i 16 koji će sami plaćati školarinu.

Šumarski fakultet ima još 72 slobodna mesta, 26 na budžetu i 46 samofinansirajućih.

Fakultet za fizičku hemiju može da upiše još 15 budžetskih i 19 samofinansirajućih studenata. Hemijski fakultet ime mesta za još 22 buzetska stuenta i šest samofinansirajućih. Na Biološkom fakultetu ima još tri slobodna samofinansirajuća mesta, a na Fakultetu organizacionih nauka još 80 za brucoše koji sami plaćaju studije.

Hirurske uniforme od kvalitetnog kepera

hirurska bluza
Hirurska bluza
Isporuka uniformi na kucnu adresu.
Najpovoljnije hirurske bluze na trzistu Srbije.
Tradicija duga 15 godina.


Medicinski radnici i za izvoz

I pored poziva da se poveća upis studenata na Medicinski fakultet i čak i sa očekivanim prilivom novoškolovanog medicinskog osoblja, u Sloveniji taj problem decenijama neće moći da bude rešen, pišu slovenački listovi i ističu dobar kvalitet kadrova Medicinskog fakulteta u Beogradu i Zagrebu.

Zavod za zdravstveno osiguranje Slovenije smatra da bi se nedostatak anesteziologa u Sloveniji odmah mogao rešiti, ako bi u toj zemlji počelo da radi oko 50 lekara iz Srbije, za čiji početak rada ključne prepreke predstavljaju strogi uslovi slovenačkih medicinskih asocijacija.

Oni takođe tvrde da bi se boljom organizaciojom rada i odobravanjem prekovremenog rada za više afirmisanih ruskih stručnjaka mogli izbeći dramatični problemi u slovenačkom zdravstvenom sistemu.



Pacijenti strahuju da neće dobiti blagovremeno i odgovarajuće lečenje i da će se produžiti period čekanja za dobijanje odgovarajuće medicinske usluge
Medicinski mantili Katić. Uvozni medicinski keper. Isporuka na kućnu adresu.

Slovenački sindikat lekara (FIDES), međutim, smatra da slovenačka zdravstvena zaštita, za razliku od drugih evropskih zemalja, nije u potrazi za novim lekarima iz evropskih zemalja i ukazuje na probleme koji mogu biti prouzrokovani kada je u pitanju dobijanje odgovarajući dozvola za rad stranih lekara.

Lekarske komore Slovenije, ipak već odavno pokušavaju da eliminišu dugotrajne procedure za dolazak stranih lekara, ali bez određenih kriterijuma za smanjenje nivoa njihovog znanja.
15 godina tradicije u proizvodnji i prodaji medicinskih uniformi. 
Uniforme po Vašim merama. Najpovoljniji u Srbiji. 064/11 65 108
Oni predlažu slovenačkoj vladi da usvoji integrisan pristup rešavanju zdravstvene zaštite, dok građanska udruženja apeluju da predstavnici vlade i zdravstveni radnici, kroz zajednički dijalog, definišu slovenačku zdravstvenu politiku u koju će građani imati poverenja.

Uniforme za medicinske radnike u Novom Sadu, Beogradu i izmedju

Nedostatak lekara najveća bolest zdravstva. U prvoj polovini ove godine najveću zdravstvenu ustanovu u Republici Srpskoj Klinički centar Banjaluka, napustilo je osam lekara, dok je prosle godine Klinicki centar ostao još bez 6 doktora, podaci su iz Kliničkog centra. Trenutno ova zdravstvena ustanova ima 436 doktora, a prema tvrdnjama Strukovnog sindikata doktora medicine, Kliničkom centru nedostaju još 44 lekara da bi zdravstveni sistem normalno funkcionisao. Problem je i što su Klinicki centar napustili lekari za složenije zahvate, a rukovodstvo ove ustanove izdvaja popriličnu sumu novca za dodatno usavršavanje lekara.